PASUL 1 - AUTO-EVALUARE

Pentru a putea parcurge programul de training online, este necesar un nivel mediu / intermediar la majoritatea competențelor digitale din testul de auto-evaluare, care vă va permite accesul în program.

Autoevaluarea va dura aprox. 20 de minute și, la final, veți primi un raport cu privire la nivelurile competențelor dvs. digitale.

*MyDigiSkills vă ajută să vă înțelegeți mai bine nivelul de competențe digitale pe baza cunoștințelor, abilităților și atitudinilor dvs. în fiecare dintre cele cinci domenii ale Cadrului european de competențe digitale pentru cetățeni, cunoscut sub denumirea de DigComp.

PASUL 2 - ÎNREGISTRARE

În calitate de operator de date cu caracter personal, Fundatia EOS se conformează Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date.

Datele personale colectate în formular vor fi preluate, stocate și prelucrate pentru procesarea solicitărilor pentru participarea in acest proiect.

Datele vor fi șterse la 3 luni după finalizarea programului. Prin completarea și trimiterea acestui formular sunteți de acord cu prelucrarea acestor date. Pentru lămuriri suplimentare ne puteți contacta la adresa office@eos.ro.

  Statut profesional
  StudentăAngajatăÎn șomajAltele
  Confirm că:
  Sunt de sex feminin
  Am un interes spre o carieră în domeniul IT / digital
  Am competențe digitale – nivel intermediar la majoritatea competențelor evaluate prin MyDigiSkills
  Înțeleg limba engleza - nivel mediu
  Am disponibilitate de timp (maxim 153 ore, până la 15 decembrie 2021, în orice interval orar)
  Sunt de acord cu Politica Cookies si GDPR


  PASUL 3 - PARTICIPARE LA SESIUNEA INTRODUCTIVĂ

  După completarea formularului, veți primi detaliile de conectare la o sesiune de informare cu mentorii EOS. În cadrul acestei sesiuni, veți afla toate detaliile referitoare la participarea în program și veți putea clarifica orice întrebări. La finalul sesiunii va trebui să completați un acord de participare pe baza căruia veți primi acces în program.