Înregistrare

SESIUNEA INFORMATIVĂ !

După completarea formularului, veți primi o confirmare a înregistrării dvs. în DW22 și, doar în 24 august detaliile de conectare la această întâlnire online cu membri ai echipei DW22. Vă rugăm să nu vă înregistrați de mai multe ori, odată ce ați primit confirmarea înregistrării prin e-mail trebuie doar să aveți răbdare până veți primi și datele de conectare, nu este nevoie de nimic altceva ! În cadrul acestei sesiuni online veți afla toate detaliile (beneficii, obligații, termene și implicații) privind participarea dvs. în programul Digital Women 2022 și vă veți putea lămuri orice neclarități. După sesiunea de informare, dacă decideți că doriți să continuați, veți completa, în cel mult trei zile, un contract de participare a cărui link vă va fi trimis prin email și pe baza căruia veți primi acces în programul nostru de burse de pe platforma Coursera.

Vă rugăm să parcurgeți cu atenție toate secțiunile acestui site inclusiv secțiunea FAQ și cerințele de participare de pe prima pagină, înainte de a participa la sesiunea de informare sau de a ne contacta! FOARTE IMPORTANT: Nu folosiți adrese de yahoo pentru înregistrarea în programul nostru !!!

Toate cele care se înscriu până în data de 24 august la ora 10:00 vor putea participa la sesiunea de informare aferentă lunii septembrie, sesiune care va avea loc joi 25 august la ora 19:30. Cele care se înscriu după acest moment vor aștepta sesiunea și înrolarea aferentă lunii octombrie. Linkul de participare la sesiunea de informare și instrucțiunile de conectare (care trebuie respectate întocmai) va fi trimis prin email în preziua sesiunii de informare (vă rugăm să verificați și folderul SPAM). Cele care au completat formularul de înscriere dar nu pot participa la sesiunea de informare din 25 august, vor primi din nou un mail cu link pentru sesiunea din luna octombrie. Nu este necesară reînscrierea !!!

 

NOTĂ: Dacă ați semnat acordul de participare și ați primit invitație pe platforma Coursera în cadrul programului Digital Women de anul trecut (2021) dar nu ați finalizat programul, nu mai aveți drept de înscriere în programul DW22. Orice tentativă de a vă înscrie în programul DW22 va fi considerată frauduloasă și veți fi eliminată fără nici un fel de notificare. Excepție fac fetele care nu au putut continua anul trecut din motive obiective pe care ni le-au comunicat în timp util prin email și pe care le rugăm să ne contacteze prin formularul de contact, înainte de a se înscrie din nou, pentru verificarea situației și primirea unei aprobări explicite pentru înscriere.